Ordu Tanıtım Kulübü Derneği (ORTAK) Başkanı Arzu Tosunoğlu, turizm sektörünün Ordu’da her geçen gün geliştiğini, ulaşım hizmetlerinin artmasıyla birlikte Ordu turizminin bugünkünden çok daha iyi boyutlara ulaşacağını söyledi.
Arzu Tosunoğlu, Turizm Haftası’nı başlaması sebebiyle yaptığı açıklamada, Ordu’da son yıllarda turizm bilincinin arttığını, turizm sektörünün her geçen geliştiğini belirterek, bunun memnuniyet verici bir tablo olduğunu ifade etti.
“TURİZM VİZYONU GELİŞİYOR”
Ulaşım hizmetlerinin artmasıyla turizm vizyonunun daha da gelişeceğini belirten Tosunoğlu, “Öyle görünüyor ki, kısa süre içerisinde Ordu-Giresun Havaalanı’nın hizmete girmesi ve birkaç yıl sonra da Karadeniz-Akdeniz yolunun tam manasıyla ulaşıma açılması ile Ordu turizmi bugünkünden daha iyi boyutlara ulaşacaktır” dedi.
“KRUVAZİYER TURİZMİ ADIMLARI ATILMALI”
Böyle bir ortamda kruvaziyer turizmi için vakit geçirilmeden gerekli adımların atılmasının gerektiğini vurgulayan Tosunoğlu, “Keza liman için de ön çalışmalara vakit geçirilmeden başlanması, umutlarımızı daha ileri aşamalara taşıyacaktır. Turizm sektörü paydaşlarının Ordu valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun gayretlerine yardımcı olmasının turizm sirkülasyonunun yükselmesine ciddi katkı sağlayacağı kanaatimizi bilhassa belirtmekte yarar görüyoruz” diye konuştu.