Gaziantep Garnizon ve 106.Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Ersin Yıldırım, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette Yıldırım, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanlığına seçilen İsmail Macit’te yeni görevinin hayırlı uğurlu olması teminsinde bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şube Başkanı İsmail Macit, "Ben de bir gazi olarak her zaman bu şanlı Derneğin ve gazilerimiz ile şehit ailelerin yanında ve yakınında olacağız" dedi.
Garnizon Komutanı ve 106.Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay ve beraberinde hazır bulunan Topçu Yarbay Semih Hakan Yurtalan, ziyarette Dernek Başkanı İsmail Macit’e günün anısına plaket verdi.
Heyet buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra Pınarbaşı Mahallesinde ikamet eden Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Tunç ‘un babası İbrahim Tunç’u evinde ziyaret etti. Heyet burada İbrahim Tunç ile bir süre sohbet ettikten sonra Albay Ersin Yıldırım, şehit babası İbrahim Tunç’un elini öptükten sonra günün önemine binaen plaket takdim etti. Şehit babası İbrahim Tunç yapılan bu ziyaretten dolayı duygulanarak memnuniyetini dile getirdi