Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yaptıkları çalışmalardan dolayı Mavi Kent sakinleri tarafından plaket verildi.
1 yıldır Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve alt gelir grubuna kurayla verilen Mavi Kent konutlarındaki vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yoğun bir ilgi göstererek teşekkür plaketi verdiler.
EN ANLAMLI PLAKET
Yaptıkları toplu konutlarla Türkiye’ye örnek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şimdiye kadar aldığı en anlamlı plaketi halktan aldı. Mavi Kent konutlarında oturan semt sakinleri mahalle temsilcisi aracılığıyla Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür plaketi verdiler.
Plaketi mahalle temsilcisinin elinden alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şuan içimde yaşadığım mutluluğu sizlere tarif edemem. Ortaya çıkan eser sizlerin ve çocukların yüzündeki mutluluk hiçbir şeyle ölçülemez. Bir çoğunuz iki yıl önce belki çoğunuz ev alma hayali dahi kuramazken, şuanda kira öder gibi ödeme imkanları çok kolay olan kendi evlerinizde oturuyorsunuz. Ne demiş büyüklerimiz dünyada mekan ahrette iman. Bu dünyada herkesin başını sokacak bir evi olması lazım. İlk günden beri bunu hedefledik. Bu bizim bir hayalimizdi çok şükür gerçekleşti. Devamı da gelecek. Biz Şahinbey Bölgesi’nde bu hayali kuran herkesin ev sahibi olmasını istiyoruz. Parkımızın içerisine gençlerimiz için halı saha ve basketbol sahası yapacağız. Çocuklarımız ve gençlerimiz her şeyin en güzeline layıklar. Buda yeterli değil şuanda Cami inşaatımızın olduğu yerin hemen yanına çok güzel ve büyük bir gençlik merkezi yapıyoruz” dedi.
“KRİZLERDEN ÇOK ÇEKTİK”
Mavi Kentteki miting havasında geçen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, “Türkiye krizlerden çok çekti. 3 Kasım 2002 tarihine kadar. Türkiye’yi yönetenler gidip Batı’ya ellerini açtılar. Türkiye’de emeklinin, işçinin maaşını ödeyemeyen yöneticiler vardı. Gidip kapı kapı dolaşırlardı. “Ne olur Türkiye’ye 100 milyon borç verir misiniz” derlerdi. AK Parti iktidara geldikten sonra Türkiye IMF’ye olan bütün borçlarını ödedi. AK Parti Kurucu Genel Başkanı’mız şimdiki Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 2013’te son borcumuzu ödedi ve dedi ki, ‘Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak size borç vermeye hazırız. İhtiyacınız varsa gelin size borç verelim’ dedi. 7 Haziran’da sizlerden isteğimiz Türkiye’de daha iyi hizmetler olsun diyorsanız, AK Partiye çok güçlü bir destek bekliyoruz. Diğerleri AK Parti gitsin de ne olursa olsun diyorlar. AK Parti giderse Türkiye’de kriz olur. AK Parti giderse istikrar gider. AK Parti giderse Türkiye’nin kardeşliği huzuru bozulur. AK Parti’ye sizlerin oy vereceğinize inanıyoruz. Ama sadece sizlerin oy vermesi yetmez. Eşinizi dostunuzu AK Parti’ye oy vermeye Türkiye’nin istikrarına destek vermeye davet ediyorum” dedi.
“ERDEMLİLER OLARAK BAŞLADIK”
AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Erdem Güzelbey, AK Parti hareketinin Erdemliler olarak başladığına dikkati çekerek, “Bu hareket ilk olarak Erdemliler hareketi olarak 2001 yılında başlayıp AK Parti olarak siyasallaştık. 2002 yılından buyana da iktidarız. Eksiklerimiz yok mu? Var. Ama bizim birde hedefimiz var. Hedefimiz 2023. 9 Milletvekili ile devam ettiğimiz yolda. Bu seçimlerde dokuzu 10-11 yaparak sizlerin de destek ve dualarıyla devam etmek istiyoruz. AK Parti hükümetinden önce vatandaşlarımız hastanelerde rehin kalıyordu. Ancak, senet imzaladıktan sonra hastanelerden çıkabiliyorduk. Biz bunları unutmamalıyız. Kurucu Genel Başkanımız Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dualarınızı eksik etmeyin” dedi.
“SİZLERİ KISKANIYORLAR”
AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ise yaptığı konuşmada, “Değerli kardeşlerim, bir genel seçime gidiyoruz. Bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim. Sizler bir yıl oldu bu evlere geçeli, ancak sizlerin bu evlerde oturmanızı kıskanıyorlar. Bu evleri sizlere yakıştırmıyorlar. Halbuki sizler her zaman hizmetkarı olduğumuz çok değerli insanlarsınız. AK Parti iktidarından önce hazinenin tamamını boşaltıyorlardı. Yüzde 85’ini sayısı 3000’ni geçmeyen kendisini aristokrat addeden kişiler paylaşıyordu. Ama biz ne yaptık. Kurucu Genel Başkanımız Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’n “Ben Milletimin Hizmetkârıyım” sözüyle yola çıkıp, kaynakların hepsini size çevirdik. İşte bu evler o paralarla yapılıyor. Peki onlar ne yaptılar? Baktılar ki biz çok oluyoruz. Bu konutlarla kalmayacağız. Beşinci organize Sanayinin bitiminde tam 5 Milyon Metre Karelik bir alanda. Elli Bin konutun adımları atılıyor” dedi.