Kars’ta bir tavuk deposunun çatısında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Çevre Yolu’nda bulunan bir şahsa ait tavuk deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durum çalışanlar tarafından polis itfaiyeye bildirildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden Kars Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Çatı baltalarla kırılarak içeriye tazyikli su sıkılarak, yangın büyümeden söndürüldü.
İtfaiye Müdürü Cemil Acay, olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yakından takip etti. İtfaiye Müdürü Cemil Acay, yangına kısa sürede müdahale ettiklerini ve kısa sürede yangını söndürdüklerini söyledi. Acay, “İhbarı alır almaz ekiplerimizle beraber intikal ettik. Şu anda kontrol altına almışız. Soğutma işlemlerini yapıyoruz. Daha sonra raporlarımızı tanzim edeceğiz. Yangın sebebini o zaman öğreneceğiz. Nereden çıkmış, nasıl çıkmış?” dedi.
Kısa sürede büyümeden söndürülen yangının neden çıktığı yapılan incelemenin ardından belli olacak. İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı iki itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Tavuk deposundan çıkan ve kısa sürede söndürülen yangının soğutma çalışmaları devam ediyor.