Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bu seçim şehrimiz ve ülkemizin olduğu kadar mazlum coğrafyalar ve İslam alemi için de büyük önem taşımaktadır” dedi.
Genç, 7 Haziran seçimlerinin Samsun’a ve ülkeye ve mazlum coğrafyalara hayırlı olmasını diledi. Başkan Osman Genç, yayınladığı mesajda, "Biz, seçimleri, ’Demokrasi Şöleni’ olarak değerlendiriyoruz. Yüce Türk Milleti, her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de büyük bir siyasi olgunluk göstererek, önümüzdeki 4 yıllık dönemde ülkemizi yönetecek kadroları belirleyecek. Bu güzel ülkemizde çoluk çocuğumuzla mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşamak hepimizin temel arzusudur. Önümüzde birinci hedef birlik ve beraberlik içinde 2023’tür" diye konuştu.
“YENİ VE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ”
Türk halkının demokratik bir şekilde sandığa giderek vatandaşlık görevini bir kez daha yerine getireceğini ifade eden Genç, şunları söyledi: "7 Haziran seçimleri yapılmış ve yapılacak olan en önemli seçimlerden birisidir. Bu seçime tarihi bir sorumluluk duygusu ile bakmalıyız. Bu seçim şehrimiz ve ülkemizin olduğu kadar mazlum coğrafyalar ve İslam alemi için de büyük önem taşımaktadır. 2023, 2051 ve 2071’i hedefleyen Türkiye, inanıyorum ki 7 Haziran’dan sonra bu hedeflerine daha hızlı ve kararlılıkla devam edecektir. 7 Haziran seçimlerinin yeni ve güzel bir başlangıç ümidiyle, şehrimize, ülkemize ve mazlum coğrafyalara hayırlı olmasını diliyorum."