Gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlere takdir toplayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Trabzon il genelindeki okullara sık sık yardımlarda bulunan ve bazı okullarda iyileştirme çalışması da yapan Gençlik Meclisi üyeleri, yardım elini bu kez Hakkari’ye uzattı.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Hakkari’de bulunan bir ilkokula gönderdiği kitap ve kırtasiye yardımı, okul öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtıldı. Aldıkları hediyeler karşısında çok mutlu olan öğrenciler Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ve Gençlik Meclisi’ne özel olarak teşekkür etti.
Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, öğrencilerden aldıkları teşekkürlerin gönderdikleri hediyelerden çok daha fazla olduğunu ifade ederek, “Trabzon’da topladığımız kitap ve kırtasiye yardımlarını Hakkâri’deki genç kardeşlerimize gönderdik. Trabzon il genelinde bu tür çalışmalara devam etiğimiz gibi bundan sonrada Hakkâri gibi illerdeki kardeşlerimize hediyeler göndermeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Trabzon gençliği adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.