Lazerle göz kapağı estetiği hakkında açıklama yapan Op. Dr. Bülent Cihantimur, göz kapağı düşüklüğünün sadece estetik nedenlerden değil, baş ağrısını takip eden sağlık sorunları sebebiyle de yapıldığını söyledi.
Göz kapağı estetiği için gelen hastaların bazılarında, şiddetli baş ağrısı şikayetlerinin olduğundan söz eden Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Göz kapağı düşüklüğünün görüş açısını engellemesi sonucunda hastalar sürekli alın kaslarını yukarı kaldırarak, kasların içinden geçen sinirlere baskı yapıyorlar. Baş ağrıları sürekli çalışan ve hep gergin tutulan alın kaslarının sinirlere baskı yapması sebebiyle oluşuyor. Ayrıca alın kaslarının sürekli çalışması nedeniyle alında çizgilerin derinleşmesine sebep oluyor ve daha yaşlı bir görüntü oluşuyor” dedi.
GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİNE AMELİYATSIZ ÇÖZÜM
Son derece basit ameliyatsız bir operasyonla çözümlenen göz kapağı düşüklüğünün doğuştan ya da doğal yaşlanma sürecinin bir parçası olarak, her yaştan insanın karşılaşabileceği bir sorun olduğunu belirten Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Göz kapağının sarkmasıyla normal görüş açısının bozulduğundan, göremediğinden, estetik açıdan son derece rahatsızlık duyduklarını ifade eden pek çok insan bulunuyor. Özelikle bayan hastalar göz kapağı düşüklüğüyle daha yaşlı gözüktüklerini ve makyaj dahi yapmakta zorlandıklarını dile getiriyorlar. Göz kapaklarındaki sarkıklık 15-20 dakikalık bir operasyonla çözümlenebiliyor ve hastalar mevcut sorunların tamamından kurtulabiliyorlar“ dedi.
LAZER VE MEDİKAL İPLERLE GÖZ VE ÇEVRESİ GENÇLEŞTİRİLİYOR
Estetik International Sağlık Gurubu bünyesinde yapılan göz etrafı gençleştirme işleminde bölgeye bir bütün olarak bakılarak, kaş düşüklüğü, göz altı torbaları, göz altı morluğu ve göz kapağı düşüklüğünü gidermek için lazer ve medikal ipler vasıtasıyla yapılıyor. Hiç kesi yapılmadan uygulanan bu sistemle, hastalar hızlıca toparlanarak, sosyal hayatlarına dönebiliyorlar.