İSTANBUL,() Ulusal olduğu kadar uluslararası arenada da projeleri ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında olan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

MIPIM Awards 2015’te Selçuk Ecza projesi ile “En İyi Ofis Yapısı” ödülünü alan Tabanlıoğlu Mimarlık, küresel buluşmada katılımcı ve konuşmacı olarak da yer aldı.
Tabanlıoğlu Mimarlık, küresel coğrafyada da projeleri ile olduğu gibi ofisleri ile de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de İstanbul’daki merkezin yanı sıra Ankara Ofisi ile de faaliyetlerini sürdüren Tabanlıoğlu Mimarlık’ın, Dubai ve Doha’dan sonra yurtdışındaki son ofisi ise Londra’da açıldı.
Fransa’nın Cannes kentinde bu yıl “Dijital Devrim” ana teması ile 26’ıncı kez düzenlenen MIPIM, yine gayrimenkul sektörünün öncüleri olan yatırımcıları, geliştiricileri, mimarları, yerel ve kamu yönetimlerinden temsilcileri, arazi sahipleri ve tedarikçilerinin buluşma noktası oldu. 10–13 Mart tarihleri arasında düzenlenen MIPIM 2015’te Türkiye mimarlığının en çok bilinen ofislerinden olan Tabanlıoğlu Mimarlık, bu önemli küresel buluşmada geçen yıl olduğu gibi çok boyutlu ve etkin bir şekilde yer aldı.
Birçok ulusal ve uluslararası ödülle tescillenen mimarı yaklaşımlarının yansıtıldığı Tabanlıoğlu Mimarlık standı, geçen yıl olduğu gibi MIPIM 2015’te de yoğun ilgi ve ziyaretçi çeken buluşma noktalarından biri oldu. Melkan Gürsel Tabanlıoğlu ve Murat Tabanlıoğlu, , Türkiye mimarlığının uluslararası arenada tanıtımı ve temsilinin önemine dikkat çekerek, “Tabanlıoğlu Mimarlık olarak bu önemli uluslararası platformda; dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiğimiz projelerde birlikte çalıştığımız, iş yaptığımız küresel paydaşlarımız, müşterilerimiz ile yapı, gayrimenkul, mimarlık dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya geldik” dediler
 (FOTOĞRAF)