ALİ DANAŞ - ANTALYA /

Spor Toto Süper Lig 2. devre hazırlığı için Side'de kamp yapacak olan Beşiktaş, 28 kişilik kafile ile Antalya'ya ulaştı.

Beşiktaş'ı Antalya Havaalanı'nda siyah beyazlı taraftarlar karşıladı ve futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş 10 gün sürecek Side kampında iki hazırlık maçı yapacak. Siyah beyazlılar, Galatasaray'ın yanı sıra Arjantin'in River Plate ve Brezilya'nın Guaratingueta ekiplerinin de yer alacağı International Royal Cup'ta mücadele verecek. Alanya Oba Stadı'nda 16-18 Ocak tarihleri arasında yapılacak turnuvanın ilk maçında yarın saat 20.00'da Guaratingueta ile karşılaşacak Beşiktaş, alacağı sonuca göre ikinci karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlı ekip, rakibini yendiği takdirde 18 Ocak Pazar günü birincilik maçında oynama hakkı elde edecek.

21 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Siyah beyazlılar bu maç için günü birlik Adana'ya gidip yine Side'ye dönecek.

25 Ocak tarihine kadar Side'de kamp yapacak olan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile Ankara'da oynayacağı Süper Lig maçı için Antalya'dan Ankara'ya geçecek ve maçın ardından 26 Ocak gecesi İstanbul'a dönecek.

Teknik direktör Slaven Biliç, kamp kadrosuna sakatlığı devam eden Mustafa Pektemek'in yanısıra genç takımdan Muhammed Enes, Furkan Yaman, Veysel Sapan ve Oğuz Aksoy'u da dahil etti.

Beşiktaş, Side'deki ilk çalışmasını bu akşam saat 18:00'de yapacak.