Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu halkını tapularına kavuşturmaya devam ediyor.
Tapu tahsis belgelerinin süreleri Mayıs ayı sonunda biteceğinden dolayı, söz verdiği tapuları dağıtmak için kolları sıvayan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, süre bitimine kadar vatandaşların tapularını dağıtacak.
Kozlu’da 3 kişi daha tapularına kavuştu. Kozlu’da şu ana kadar toplam 25 civarında tapu tahsis belgeli yerlerin tapuları dağıtılırken, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Tapu tahsis belgelerinin süre bitimi olan Mayıs ayı sonu kadar tapuları sahiplerine dağıtacağız. Tüm çalışmalarımız bu yönde” dedi.
Kozlu’da tapu tahsis belgeli yerlerin 3 tanesinin daha tapularının dağıtımı Zonguldak Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirilirken, Kozlu’da şu ana kadar 25 civarında tapu dağıtımı gerçekleştirildi.
“SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“Bugün de vatandaşlarımıza ait tapu tahsis belgeli yerlerin 3 tanesinin daha tapu dağıtımını yaptık. Halkımız yıllardır sıkıntısını çektiği tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Biz de bu tapuları verdiğimiz için halkımız adına özel bir mutluluk yaşıyoruz. Sözümüzü tutmanın verdiği mutluluğu ise ayrıca yaşıyoruz. Halkımızın gözündeki o ışıltıyı gördüğümüz için çok mutluyuz. Hacizler kaldırıldıkça tapu dağıtım işlemlerine devam edeceğiz. Bu anlamda halkımıza müjdeyi verelim. Süre uzatımı olmaması durumunda, Mayıs ayı sonuna kadar tapu tahsis belgelerinin süreleri bitiyor. Onun için elimizi çabuk tutmaya çalışıyoruz. Bu tapu tahsis belgelerinin takribi 66 tanesinde haciz vardı. Biz bunların tamamını vatandaşlarımıza vereceğiz. Diğer hazine yerlerinin devri ve tapulama çalışmaları da devam ediyor. Belediye arsalarıyla ilgili bir kısmını tamamladık. Vatandaşlarımızı çağırarak 38 tanesini ihaleye çıkardık. Bunların da işlemleri bittikçe vatandaşlarımızın talebi üzerine devretmeye devam edeceğiz. Halkımıza da bu bilgiyi vermiş olayım. Tüm Kozlu’ya teşekkür ediyorum.”
“BAŞKAN ŞAHİN’DEN ALLAH RAZI OLSUN”
Tapularını alan vatandaşlar ise mutluluklarını ifade ettiler. Senelerdir alamadıkları tapulara kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar; “Ertan Şahin başkanımızdan Allah razı olsun. Senelerdir bu tapuyu alabilmek için bekliyoruz. Geçen dönemlerde tapularımızı alamamıştık. Başkanımız Ertan Şahin sayesinde kısa zaman içerisinde tapularımızı almak nasip oldu. Kendisine çok teşekkür ediyor, uzun ömür ve sağlıklar diliyoruz” dediler.