AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP’nin “Alkışlıyoruz” sloganına gönderme yaparak, “Alkış bir şeye teşekkür etmek için yapılır. Onlar alkış yapar biz hizmet yaparız” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ilçe ziyaretleri kapsamında Milletvekili adaylarının katılımıyla Bolvadin ilçesinde birlik ve beraberlik yemeğine katıldı. Bolvadin ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen
birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, 7 Haziran seçimlerinde zaferle çıkacaklarını ifade etti. Sevim, “Bu gün burada ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha görüyoruz. 7 Haziran seçimlerinde bu birlikteliğimizi sandığa yansıtarak Allah’ın izni ile 5’te 5 yaparak milletvekili adaylarımızın tamamını meclisine göndereceğiz. Bolvadin ilçemiz partimizin ve milletvekili adaylarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yanında olacaktır. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.
“VATANDAŞIMIZ HİZMET YAPANI ALKIŞLIYOR”
Vatandaşların kendisine hizmet yapanları alkışladığını anlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise 2002 yılından bu güne kadar AK Parti’nin yaptığı hizmet ve yatırımlarla alkışlandığını söyledi. Yurdunuseven, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Alkış bir şeye teşekkür etmek için yapılır. Onlar alkış yapar biz hizmet yaparız. Bu seçimler sivil anayasa yapabilmemiz için çok önemli ki bunu yapabilmek için de en az 400 milletvekili sağlamamız lazım. Biz bir ve beraber olarak çalışarak bu sonucu alabiliriz.”
Birlik ve beraberlik yemeği programına AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe koordinatörleri, İlçe Başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları katıldı.