Türkiye Voleybol Federasyonu’nun, Şehir Ligleri Hazırlık Turnuvası’nın İzmir etabına katılan Foça Belediyesporlu voleybolcular 4 madalya kazandı.
Büşra Eker ve Ecem Çelik ikilisinden oluşan bayan takımı, Batuhan Özal ile Sercan Ös’den oluşan erkek takımı ve yine bu oyunculardan oluşan iki karma takımla mücadele eden Foça Belediyespor başarılı sonuçlar aldı.
Foça Belediyespor Bayan Plaj Voleybolu Takımı turnuva 2.’si olurken, karma takımda mücadele eden Büşra Batuhan ikilisi de turnuva 3.’sü oldu. Erkek Plaj Voleybolu Takımı ise, başarılı oyunlar sergilemesine karşın dereceye giremedi.
Turnuvanın, plaj voleybolunu yaygınlaştırma amacıyla organize edildiğini hatırlatan Foça Belediyespor Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı, “Yakın gelecekte yapılması planlanan 2. il turnuvasına daha fazla takımla katılmayı planlıyoruz. Plaj voleybolunda mücadele eden takımlarımızla deplasmanlı liglerde de boy göstereceğiz. Şehir Ligleri Hazırlık Turnuvası’nın İzmir etabında kulübümüzü başarıyla temsil eden sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.