Bartın’da, sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte kent merkezi beyaz örtü ile kaplandı. Ortaya çıkan güzellik herkesi büyüledi.
Kar yağışı sebebiyle Bartın beyaza büründü. Park ve bahçeler ile tarihi mekanlar kar nedeniyle daha da güzel hale geldi. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, cep telefonları ile bol bol fotoğraf çekti.
Bartın’da 51 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Kar yağışı sonrası Bartın’ın Ulus ilçesinde okullar bir gün süre ile tatil edildi. Merkezde ise Bartın Valiliği’nin kar yağışına göre alacağı karara göre belli olacak.
"ZİNCİRSİZ YOLA ÇIKMAYIN"
Bartın’da kar yağışı gün boyunca etkisini arttırarak devam edecek. Bartın’ı beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle yetkililer, sürücülerin mümkün olmadıkça araçlarıyla trafiğe çıkmamaları uyarısında bulunurken, kış lastiği ve zincir olmadan trafiğe kesinlikle çıkılmaması gerektiğini bildirdi.
BARTIN’DA KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bartın çevrelerinde kuzey yönlerden kuvvetli rüzgarlarla birlikte yoğun kar yağışının Cumartesi günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.