Konya’da AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Programı gerçekleştirildi.
Bir otelin toplantı salonunda düzenlenen tanıtım programına AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, belediye başkanları, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.
Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ‘Lider ülke inşasında sorumluluk almak istiyoruz, elimizi taşın altına koymak istiyoruz’ demenin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Seçici kurullara, Başbakanımıza, Genel İdare Kurulumuza, Merkez Yürütme Kuruluna ve il teşkilatımıza aynı zamanda bir alternatif sunmadır. Daha iyiyi bulma konusunda destek olmadır, yardımcı olmadır. Aday adaylığıyla bu süreci hep birlikte yaşamış oluyoruz” dedi.
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ise, “Konya’mızın bir Başbakanı var. Başbakanımız, kıymetli hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu var. Bu Konya siyasetini, ülke siyasetinde çok daha eskisine göre güçlü ve anlamlı kılıyor. Bu zamana kadar Konya’mız, Türkiye siyasetine önemli hizmetler verdi, önemli yükler yüklendi. Yük olmadı, yük aldı. Ancak 7 Haziran seçimlerinde de şuna inanıyoruz ki, Konya Başbakan’ına eskisine göre çok daha fazla sahip çıkacaktır. Başbakan’ına bu zamana kadar geçmişte bağrından çıkan başbakanlarına ülkemizin diğer illeri nasıl sahip çıkmışsa inanıyoruz ki bizler de bu aşamada üstümüze düşeni kat be kat fazlasıyla yaparak Konya’ya Başbakanımızı anlatacağız ve Konya bu konuda yine üzerine düşeni inşallah yapacaktır diye düşünüyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından milletvekili aday adaylarının kısa tanıtımları yapıldı. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.