ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak Orduspor'da, kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Haftalardır maç kazanamamak genç oyuncularımız üzerinde olumsuz etki yapıyor, yarınki maçtan galibiyetle ayrılarak bu olumsuz havayı kırmak istiyoruz" dedi. 

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bucaspor'un kadro yapısı itibarıyla kendilerinden daha üstün bir takım olduğunu söyledi. 

Teknik heyetin geleceğin takımını hazırlama isteğinde bulunduğunu ve bu nedenle kadroda yer alan 32 oyuncuya da değişik maçlarda şans verdiğini ifade eden Karaağaç, yönetim kurulu olarak buna saygı duyduklarını dile getirdi.

Şartlar ne olursa olsun Orduspor'un sahaya hep kazanmak için çıktığını dile getiren Karaağaç, "Yaşanan süreç ve haftalardır maç kazanamamak genç oyuncularımız üzerinde olumsuz etki yapıyor. O sebeple yarınki maçtan galibiyetle ayrılarak bu olumsuz havayı kırmak istiyoruz. Her maç öncesi kadro yapıları itibarıyla kendimizden daha üstün takımlara karşı mücadele ettiğimizin bilincinde sahaya çıkıyoruz. Buna rağmen kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz" ifadesini kullandı. 

Karaağaç, maç kazanmayı üç puandan daha çok genç oyuncuların üzerindeki olumsuz havanın dağılması için istediklerini sözlerine ekledi.