Türkiye İlahiyat Fakültesi Öğrenci Birliği (TİFÖB), askeri darbe sonucu görevden alınan eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye destek amacıyla imza kampanyası başlattı.
Askeri darbeyle görevden alınan ve idama mahkum edilen eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye destek için imza kampanyası başlatıldı. Türkiye İlahiyat Fakültesi Öğrenci Birliği tarafından başlatılan kampanyada, “Destek için imza kampanyasına tüm Müslüman kardeşlerimizi imza atmaya bekliyoruz” mesajı verildi.
TİFÖB’ün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bir insanın sesini öldürerek susturmak, o insanın haklı davasını teyit etmektir. Öldürmek ancak korkakların işidir. Dualarımız ve yüreğimiz Mursi’nin yanındadır. Türkiye İlahiyat Fakültesi Öğrencileri Birliği’nin sesine ses ver sende idama dur de. Belki attığın o küçük adım çok şeyi değiştirecek, Müslüman kardeşin için sende ses ver" ifadelerine yer verildi.
Kampanyaya destek olmak isteyenler, https://www.change.org/p/european-court-of-human-rights-?????-????????-???????-organization-of-the-islamic-conference-oic-muhammed-mursiye-özgürlük-recruiter=62044858&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-no_src-no_msg&fb_ref=Default” linkini tıklayarak imza verebilecek.