AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, AK Parti Aydın İl ve Efeler İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, teşkilat ziyaretleri kapsamında AK Parti Aydın İl ve Efeler İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, il ve ilçe teşkilatı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşıladı.
Siyasi hedefleri ve projelerini anlatan Doç.Dr.Mustafa Oğurlu, temayül yoklaması öncesi destek istedi.Sözlerine gönül birliğinin kendisi ve halkı için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak başlayan Oğurlu, bu gönül birliğinin sağlanması için elinden ne geliyorsa yapacağını ifade etti. “Bizim sevdamız hasletimiz bu hareketten yanaydı. Bir gün deselerdi ki, ‘Türkiye kendi özgür iradesi ile yaşayacak, din, dil, ırk gözetmeksizin bu ülkede yaşayan herkes eşit şekilde haklara sahip olacak belki de inanılması güç olurdu. Ama Ak Parti dönemi ile birlikte bu güzellikler gerçekleşti" diyen Oğurlu, hedefinin Aydın’ı partisinin renkleriyle boyamak olduğunu söyledi.
Halkın sorunlarının çözülmesi için gerekiyorsa proje ve akademik çalışmalar gerçekleştirmek gerektiğini kaydeden Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, sonuç ne olursa olsun takım galibiyeti için çalışmanın esas olduğuna inandığını belirtti.