Ak Parti Erzurum milletvekili aday adayı Hülya Çakır seçim turlarını sürdürüyor. Aziziye ve Yakutiye ilçe teşkilatını ziyaret eden Çakır, Ak kadroları önemsediğini belirtti.
7 Haziranda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Hülya Çakır ilçe turlarını sürdürüyor. Aziziye ilçe teşkilatını ziyaret eden Hülya Çakır, İlçe Başkanı Ertuğrul Sevütekin’le bir süre sohbet ederek destek istedi. Ak Parti kadrolarının her seçim döneminde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini belirten Çakır, “Ak kadroların görev başında olması hem şehrimiz hem ülkemiz adına son derece önemli. Partimizin çizdiği yeni Türkiye ve 2023 vizyonuna bizleri taşıyacak olan bu ak kadrolardır. Milletvekili adayı olayım yada olmayayım, partimin ve bu ak kadroların emrinde bir nefer gibi çalışacağımın bilinmesini isterim” dedi.
Buradan Yakutiye ilçe teşkilatını ziyaret eden Hülya Çakır, ilçe başkanı Recep Aydın ve teşkilat yönetimiyle bir araya geldi. Burada Erzurum’la ilgili düşüncelerini anlatan Çakır, teşkilat mensuplarının sorularını cevaplandırdı.