Mülkiyeliler Birliği Eskişehir Şubesi tarafından her ay düzenlenen toplantıların bu ay ki konuğu, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy oldu.
Bir otelde gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu toplantıda, Eskişehir Kent Konseyi hakkında bilgiler veren Akçasoy, Eskişehir Mülkiyeliler Birliği üyelerine “Eskişehir Kent Konseyi”nin faaliyetlerini, görevlerini ve çalışma alanlarını anlattı. Kent Konseylerinin önemine dikkat çeken Akçasoy, “Kent Konseyleri, kente ilişkin temel stratejiler ve faaliyet planlarının belirlenmesinde, uygulama ve izleme süreçlerinde tüm şehri kapsayan ortak bir aklın oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlar” dedi.
Mülkiyeliler Birliği olarak Eskişehir Kent Konseyinin son dönemdeki çalışmalarını çok önemsediklerini ve üyelerinin çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak istediklerini anlatan Mülkiyeliler Birliği Şube Başkanı Nejdet Bilgin ise; “Kent Konseyini daha yakından tanımak için Sayın Nuray Akçasoy’u bu ayki toplantımıza davet ettik. Katılımları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Mülkiyeliler Birliği Eskişehir Şubesi olarak, Eskişehir Kent Konseyi çalışmalarına desteğimiz her zaman olacaktır” diye konuştu.