Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, Başkan Vekili İbrahim Kurt, Başkan Yardımcısı Ömer Namık Hoso, Devlet Hastanesi Temsilcisi Arif Akcan, Sağlık-Sen Kadın Kolları, Genç Sağlık-Sen üyeleri ile birlikte İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya’yı ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ziyarette yaptığı açıklamada, “Teşkilatımız her zaman halkımızın huzur ve güvenin teminatı olmuştur. Türk Polis Teşkilatı üstlendiği bu misyonu 170 yıldır başarıyla yerine getirmiş olup bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla yerine getirecektir.” dedi.
Kaya, Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanına ve tüm ekibine bu anlamlı günde gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Şube Başkanı Fikret Lökoğlu ise “Asayişin, huzur ve güvenin teminatı olan polislerimiz, gerektiğinde canları pahasına bu kutsal görevi ifa etmektedirler. 170 yıldır milletimizin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ebediyete intikal eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Sağlık-Sen Şube Başkanı Fikret Lökoğlu tarafından İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya Beye Kahve Fincanı ve Osmanlı Tuğrası hediye edildi.