BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Eskişehirspor karşısına tam kadro çıkacak.
Önceki karşılaşmalarında taraftarlarının beklediği sonuçları alamayarak ard arda son sıralarında yer alan Bursaspor ile Eskişehirspor, yarın akşam saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.
Bursaspor, 2003-04 sezonundan bu yana ilk 5 haftanın ardından ligdeki en kötü başlangıcını, bu sene sadece 1 galibiyetle yaptı. Geçen sezon ligin ilk yarısını sadece 4 mağlubiyetle kapatan Bursaspor, bu sene 5 maçın dördünde mağlup oldu. Bursaspor, yarın Eskişehirspor’u yenerek, lige yeni bir başlangıç yapmak istiyor.
HAKEM BÜLENT YILDIRIM
Bursa Atatürk Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi üst klasman hakemi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Fevzi Demirhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aleks Taşçıoğlu olacak. İlave yardımcı hakem olarak Abdulkadir Bitigen ile Mehmet Fatih Gökçe görev yapacak.
EVİNDE BURSASPOR ÜSTÜN
Bursaspor ile Eskişehirspor, bugüne kadar lig, kupa ve özel maçlada 71 defa karşı karşıya geldi. İki takım 23’er galibiyet alırken 25 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
BURSASPOR’DA EKSİK YOK
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Bursaspor, yarınki Eskişehirspor karşılaşmasına ideal kadrosuyla çıkacak. Yeşil beyazlılarda bu zorlu mücadele öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.