Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda rakiplerine zor anlar yaşatan Ankara Güç Koleji, üst üste elde ettiği galibiyetlerle Türkiye ikincisi oldu.
Liseler Türkiye Şampiyonası’nda zorlu rakiplerini eleyip grubu birinci olarak tamamlayarak final etabına çıkan Ankara Güç Koleji, yarı final maçında İzmir Özel Gelişim Koleji’ni 3-2 mağlup edip finale uzanan takım oldu. Final maçında ise İstanbul Özel Sarıyer Doğan Koleji’yle kıyasıya mücadele eden Ankara ekibi Türkiye ikincisi oldu. Balıkesir’de yapılan Liseler Türkiye Şampiyonası’nda Güç Koleji’nin pasörü ve takım kaptanı olan Buse Ünal, turnuvanın en iyi pasörü seçilerek ödül aldı.
Yüzmede de önemli başarılar elde eden Ankara Güç Koleji, 50 metre serbest yüzmede 50 metre Kelebek Balkan Şampiyonası 3’üncüsü olurken, 400 metre Serbest Bayanlar Türkiye Milli Bayrak Takımı Balkan Şampiyonası’nda ikinci oldu. Okul öğrencilerinden Almina Simla Ertan da 15-16 yaş Fenerbahçe 4x50 Bayrak Takımı Türkiye 1’incisi olarak yüzme milli takımına girmeye hak kazandı.