Sezona hazırlık çalışmaları kapsamında yarımada genelinde çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarının yanında mevsimsel şartlar nedeniyle bozulmuş olan yolların bakımlarını yapıyor.
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sezona öncesinde ilçe genelinde yapılan yol bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Bodrum’un merkezini de kapsayan çalışmalarda ekipler, Çarşı Mahallesi’nde, Barlar Sokağı olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki parkelerin bakımını yaptı. Mevsimsel şartlar nedeniyle ve araçlar tarafından hasara uğramış parke taşlarını yerinden çıkartan ekipler, yerine yenilerini monte ederek mahalle genelinde bozulan yolların da bakımlarını yapıyor.
Turgutreis Mahallesi’nde de çalışmalar yapan Fen İşleri ekipleri, Turgut Özal Caddesi’nde 500 metrekarelik taş duvar örme çalışması ile Bodrum Belediye A.Ş. Amiral Cafe önündeki 400 metrelik alanda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Turgutreis Bahçelievler Mevkii’nde ise yürüyüş ve bisiklet yolu için 1 kilometrelik sahil kenarına 10 bin metrekare parke taşı döşenirken bölgede halka açık olarak düzenlenen plajla ilgili çalışmalar da sürüyor. Çalışmalar sona erdiğinde; araç trafiğine kapalı olacak şekilde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu ile halkın faydalanabileceği bir plaj hizmete girecek.
Sezon öncesinde çalışmalarını hızlandırarak önceliği acil müdahale gerektiren bölgelere veren Bodrum Belediyesi ekipleri, faaliyetlerine ilçe genelinde devam ediyor.