Ali DANAŞ - İSTANBUL /

Beşiktaş Kulübü'ne bu sabah başlatılan haciz işlemleri ile ilgili karşılıklı açıklamalar devam ediyor.

Siyah beyazlıların borcu olmadığına dair yaptıkları açıklamaya reklam firması, avukatı aracılığı ile cevap verdi.

Reklam firmasının karşı açıklaması şu şekilde:

"Bu sabah itibariyle Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. aleyhine başlatmak zorunda kaldığımız haciz işlemlerine ilişkin Beşiktaş Kulübü'nün doğru olmayan ve gerçekleri örtmeye yönelik açıklamalarını üzülerek izlemekteyiz. Borca ilişkin 2006 Yılında İstanbul Asli 14. Ticaret Mahkemesi'nde açılan ana davanın kazanılmasından sonra Sayın Fikret Orman Yönetimi ile yapılan ödeme Protokol'üne uyulmaması üzerince Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. ile ikinci bir dava süreci yaşanmış ve o dava da Müvekkilimiz lehine sonuçlanmıştır. Özetle Beşiktaş Kulübü'nün ödemeleri protokole göre yaptıkları ve her hangi bir borçlarının bulunmadığına ilişkin İstanbul 21. İcra Hakimliği'nde açtıkları dava da BJK'nin aleyhine Eylül 2014 tarihinde sonuçlanmış olup bu itibarıyla Beşiktaş Kulübü Yönetimi'nin borçlarını Protokol şartlarına uygun olarak ödediklerine dair açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Eylül 2014 tarihinde ikinci davanın kazanılmasından sonra da 2006 Yılından bu yana var olan bir alacağı tüm iyi niyetimize rağmen Beşiktaş Yönetimleri ödemeyerek bir sonraki yönetime devretmeyi başarı olarak görmektedirler. Şu an itibariyle tarafımıza sunulmuş bir ödeme planı yoktur. Beşiktaş Kulübü Avukatları Sayın Başkan Fikret Orman'a ve Sayın Ahmet Nur Çebi'ye ulaşamadıkları için bir ödeme planı sunamadıklarını beyan etmişlerdir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Av. Mehmet Dedeoğlu

AVUKATLAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÇEVİK KUVVET İSTEDİ

Bu arada içeride bulunan firma avukatlarının Beşiktaş ilçe emniyet müdürlüğünden çevik kuvvet talebinde bulundukları bildirildi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü ile bizzat görüşen avukatların siyah beyazlı taraftarların taşkınlık yapmasından çekindikleri için böyle bir talepte bulundukları öğrenildi.