Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) Sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan Manavgatlı 7 öğrenci dershane yönetimi tarafından altın ve plaketle ödüllendirildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde TEOG Sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan Sınav Dergisi Dershanesi 7 öğrenci için Dershane yönetimi tarafından Köfte Piyaz Salonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine oğlu Türkiye birincisi olan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Dershane yöneticileri ve öğretmenleriyle dereceye giren öğrencilerle anne-babaları katıldı.
Törende Sınav Dergisi Dershanesi Kurucusu Şükrü Arslan, “Manavgat Sınav Dergisi Dershanesi olarak Manavgat’a ilkleri yaşatmaya devam etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıldan önce geriye doğru değişik yıllarda toplam 7 Türkiye birincisi çıkaran Sınav Dergisi Dershanesi bu yılda 7 tane Türkiye birincisi çıkararak toplam açıldığından bu yana 9 yılda 14 Türkiye birincisi çıkarmış oldu” dedi.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ise, Sınav Dergisi Dershanesi’nin başarılarıyla Manavgat’ın gurur kaynağı olduğunu, başarılarının bundan sonra da süreceğine inandığını belirterek dershane yetkililerini kutladı.
Konuşmaların ardından Türkiye Birincisi olan öğrencilere plaket ve altınları Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve Sınav Dergisi Dershanesi Kurucusu Şükrü Arslan tarafından verildi.
Ödül töreninin ardından öğrencilere ve velilere köfte-piyaz ikramında bulunuldu.