Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin desteklediği Milli İttifak Adayları Tennuri Mahallesi, Sakatatçılar Çarşısı ve Gültepe Pazar yeri esnafını ziyaret etti. Adaylara esnaftan tam destek geldi.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran genel seçimleri için oluşturduğu Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Tennuri Mahallesi esnafı, Sakatatçılar Çarşısı esnafı ve Gültepe Pazar yeri esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri durumunda halkın o eski iyi durumlarına döneceğini belirten adaylar “ Sizlerden destek bekliyoruz. Şimdi biz konuşuyoruz 7 Haziranda da siz konuşacaksınız. Son sözünüzü söyleyeceksiniz. 4 yılda verilen bir hak var. Ayrıca bu bir yetki ve aynı zamanda da bu bir sorumluluktur. Bu ülkenin gidişatını görüp kim bu ülkeye hizmet eder, kim bu ülkeye geçmişte hizmet etti. Bunun bilincinde olup inşallah Saadet Partimizi yeniden meclise ve Milli Görüşü de yeniden iktidara taşıyacağız” dedi.
Adaylar “ Piyasanın açılması için, paranın çok olması için vatandaşta para olması lazım. Herkes bunu düşünecek. Çarşıyı geziyoruz. Emin olun çok büyük sıkıntılar var. Piyasada para yok diyorlar. Parayı biz götürmedik ki bizim ne çantamız var nede ayakkabı kutumuz var. e bizde de yok o zaman bu paralar bir yere gidiyor. O zaman oyumuzu düşünerek kullanmamız lazımdır. Rahmetli hoca zamanında herkes rahat yaşadı. Şimdi bazı insanlar çok çok rahat yaşıyor” diye konuştu.