Samsunspor’un 3 puanının silinmesine büyük tepki gösteren MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Yapılan bu haksızlıklar Samsunspor’u asla Süper Lig hedefinden alıkoyamaz” dedi. 

İKİ BAKAN DA SAMSUN’DAN

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Samsunspor’un 3 puanının silinmesine büyük tepki gösterdi. Başkan Süslü, “Spor bakanımız Samsun’dan çıkmasına rağmen geçen sezon Mersin İdmanyurdu ile oynanan finalde dünyada ilki yaşadık. İlk defa play-off final maçı seyircisiz olarak oynandı. Şimdi ise yine bakan Samsun’dan. Bu sezon daha kötü bir gelişme yaşıyoruz ve mahkeme öncesi Samsunspor’un 3 puanı siliniyor” dedi. 

TUTU’YA GÜVENİMİZ TAMDIR

Suat Kılıç ve Çağatay Kılıç’ın spor bakanlığı yapmasına rağmen iki dönemde de Samsunspor’un ciddi zararlar gördüğüne dikkat çeken Başkan Süslü, “Artık bu kulüp siyasete alet edilmesin. Başkan Erkut Tutu’ya güvenilmesi halinde başarının yakalanacağı kesindir. Bizler de Sayın Tutu’ya güveniyor ve üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Tüm Samsunspor sevdalıları bu takımın bu sene iki bakana rağmen Süper Lig’e çıkacağına yürekten inanıyor” diye konuştu. Süslü ayrıca Bakan Çağatay Kılıç’ı istifaya davet etti.