Alaca Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerinin üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için konu anlatımlı örnek çözümlü test kitapları bastıdı.
Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, lise son sınıf öğrencilerini okullarında ziyaret ederek test kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi.
Alaca Belediyesi olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yardımcısı Büküş, “Lise son sınıfta okuyan öğrencilerimizin önlerinde gelecekleri adına önemli bir sınav var. Belediye olarak hedefledikleri okullar ve bölümleri kazanabilmeleri için test kitapları bastırdık. Bizim istediğimiz Alacalı öğrencilerimiz eğitim hayatlarında daima başarılı olsunlar. Bu yolda bizde belediye olarak onlara destek vermek istedik. Bastırdığımız bu test kitaplarıyla öğrencilerimiz üniversiteye daha bilgili hazırlanacaklardır” dedi.
Başkan Yardımcısı Büküş, ilk olarak test kitaplarını Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde dağıttı. Ardından Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’ne geçen Yusuf Büküş, son olarak Kız İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere test kitaplarını hediye etti.
805 sayfadan oluşan test kitaplarının Alaca genelindeki lise son sınıf öğrencilerine dağıtıldığı belirtildi.