Kazakistan Teknik Direktörü Yuri Krasnozhan, Türkiye’nin favori olduğunu ancak mücadelede ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde A Grubu’nda yarın Türkiye’yi konuk edecek Kazakistan’da teknik direktör Yuri Krasnozhan, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye karşısında oyuncularının kendilerini maksimum derecede göstereceklerini belirten tecrübeli teknik direktör, "Beklenen bir oyun olmayacak. Biz kendimizi göstereceğiz. Daha önceki maçlarda yenilgiler oldu. Türkiye takımı favoridir. Türkiye, ilerleme gösteren bir ekip. Herhangi bir skor konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz güçlü bir rakip. Kolay bir maç olmayacak. Yarın özverili bir oyun oynamaya çalışacağız" dedi.
Kazakistan Milli Takım kaptanı Samat Smakov ise, “Oyuncular içinde Türkiye ile yapılan son maça oynayan bendim ve bu maçı hatırlayan da benim. Yarınki maç bambaşka olacak. Yarın sahaya çıkacak takım tamamen farklı bir takımdır. Gençler ve tecrübelilerden oluşan bir takım olacak.