Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - ROYAL Halı Gaziantep'te başantrenör Jurij Zdovc elde ettikleri galibiyetten dolay mutlu olduklarını belirtirken, Tofaş’ın başantrenörü Ilias Zouros ise rakiplerinin kendilerinden iyi oynayarak kazandığını söyledi.
Türkiye Basketbol Ligi'nde Tofaş'ı 69-51 yenen Royal Halı Gaziantep’in başantrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmanın kendileri için zor geçtiğini kaydederek, elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir galibiyet. Tofaş alt sıralarda, yaşam mücadelesi veriyor. İki takım da son haftalarda çıkış yakalayan takımlardı. Onların da yeni oyuncuları var. İyi oynayıp kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim için hayati bir maçtı. Belki bundan sonra biraz daha rahat uyuyabiliriz. Düşme potasından kurtulmak adına gerçekten de play off'u zorlama adına düşünebiliriz. Halen çok maç var. Ama rahatlayamıyoruz fakat etrafa gülümseyebiliriz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi oynadılar" dedi.
Tofaş’ın başantrenörü Ilias Zouros ise, Royal Halı Gaziantep’in kendilerinden daha iyi oynadığını ifade ederek, "Gaziantep’i kutluyorum. Bizden daha iyi oynadılar galibiyeti hak ettiler. Sakatlıklar sebebiyle konsantrasyonumuzu kaybettik. Bazı şeyleri düzeltip devam etmek zorundayız. Bu hafta özellikle bazı oyuncularla ilgili sıkıntı yaşadık. Ne yazık ki buraya gelen taraftarımızdan özür diliyoruz. Son maça kadar savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI