Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Oltu ilçesine gitti. Burada vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Yılmaz, yeni anayasayı anlatarak vatandaşlardan destek istedi. Yılmaz Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu belirtti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olarak gösterilen Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Oltu’da devam etti. Yılmaz ve beraberindekiler, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı A. Efdal Gülcü ve teşkilat üyeleri tarafından karşılandı. Yılmaz ziyaretleri kapsamında; Kayaaltı, Çanakpınar, Arıtaş, Derebaşı ve Yayladağ mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için destek istedi.
‘SİVİL BİR ANAYASA ŞART’
Yılmaz, İçişleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala’nın mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Vatandaşların yerel çalışmalardan çok ülke gündemiyle ilgili merak ettiği soruları yanıtlayan Yılmaz yeni anayasanın önemini anlattı. Bol kepçeden boş vaatlerle muhalefetin oy toplamaya çalıştığını ama Erzurumlunun bunlara karının tok olduğunun altını çizen Yılmaz, “Darbe anayasasını değiştirmeliyiz. Yeni anayasa için sizlerden tam destek bekliyoruz. Sivil bir anayasa ülkemize şarttır. Desteklerinizle bir kez daha başa gelecek ve istikrarı sürdüreceğiz. Bizler sizlerin temsilcisiyiz. Sizleri yeni dönemde de İnşallah en iyi şekilde temsil edip hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar Yılmaz’a yoğun ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.