Manisa’nın Şehzadeler belediyesinde toplu iş sözleşmelerinde sona gelindi. Şehzadeler Belediyesi ile HAK-İŞ sendikası arasında süren toplu iş sözleşme görüşmelerinde sona yaklaşıldı.
Şehzadeler Belediyesi ile HAK-İŞ sendikası arasında süren toplu iş sözleşmelerinde sona gelindi. Geçtiğimiz gün Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler ve HAK-İŞ Sendikası temsilcileriyle yapılan toplantıya, HAK-İŞ Genel Sekreteri Devlet Sert, Manisa Şube Başkanı Nadir Ürkmez, Şehzadeler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bayram Akaya, Eğitim ve İnsan Kaynakları Müdürü Osman Uzun ve Basın Danışmanı Bilal Demir katıldı.
2015- 2016 yılını kapsayacak olan iki yıllık toplu sözleşmede sona gelindiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, “HAK-İŞ sendikasıyla yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona yaklaşmış durumdayız. Belediyemiz bünyesinde çalışan 38 işçimiz için önümüzdeki günlerde toplu iş sözleşmesi ile ilgili müjdeli haberi vermiş olacağız. HAK-İŞ konfederasyonuna bağlı Hizmet- İş Sendikası ile Şehzadeler Belediyesinde çalışan 38 işçi kardeşimiz için toplu sözleşme çalışmalarında son gelmiş durumdayız” dedi.
Önümüzdeki günlerde sonuçlanması beklenen toplu iş sözleşmelerinin önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in de katılımıyla imza töreninin gerçekleşmesi bekleniyor.