Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde takıma izin verdi. Bordo-mavililer 7 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda dün deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenerek grubu lider tamamlayan Trabzonspor’da, teknik direktör Ersun Yanal zorlu Fenerbahçe maçı öncesi futbolculara izin verdi. Oyuncularından dinlenmelerini isteyen ve Fenerbahçe maçı hazırlıklarına rahat bir kafa ile başlamayı hedefleyen Yanal, zorlu müsabakayı normal bir maç havasına sokarak takımını deplasmanda oynanacak olan maç öncesi rahatlatmayı hedefliyor.
Trabzonspor’un, Fenerbahçe ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına 5 Şubat Perşembe günü (Yarın) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak. Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen milli oyuncular Yatabare, Constant ve Medjani’nin de yarın gerçekleştirecek antrenmanda olması bekleniyor.
BOSİNGWA’NIN FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMASI ZOR
Akhisar Belediyespor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan kaptan Bosingwa’nın Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi. Oyuncunun çekilen MR sonrası durumu incelenirken, gelen ilk bilgilerin oyuncunun Kadıköy’de oynanacak olan zorlu karşılaşmada forma giyme ihtimalinin zor olduğu öğrenildi.