AK Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısı Partililerin yoğun katımıyla gerçekleştirildi.
Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanı Samime Özker, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkan Vekili Caner Sağır ve 13 milletvekili aday adaylarının yanı sıra partililer katıldı.
Yapılan tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Erzincan Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut konuşmasında şu görüşlerde bulundu; “Bugün burada ikide iki yapmanın işaret fişeğini atıyoruz. Biz Erzincan’da tüm halkı kucaklayan ve bütün insanların dilek ve temennilerini yerine getiren ecdadına, geleceğine, geçmişine sahip çıkan Ak Parti mensupları olarak bugünden itibaren burada işaret fişeğini atıyoruz ve 13 tane aday adayımızı sizlere takdim edeceğiz. Sizlerde onları dinleyeceksiniz. Onlarla ilgili kanaatlerinizi gerek kamuoyu yoklamalarında gerekse temayül yoklamalarında vereceksiniz. Daha sonrada genel merkezimiz bu iki tane delikanlıyı bu 13 delikanlının içinden belirleyecek fakat onların 13’üde bizler için bir numara ama ne yazık ki bu 13 aday adayımız içerisinden 2 tane çıkarabiliyoruz. O adaylarımızla beraber 13 arkadaşımızla ile birlikte omuz omuza vereceğiz ama bu yetmez Erzincan’da ki bütün belde teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, sandık kurullarımız, mahalle temsilcilerimiz, 31 bin üyemizle ayağa kalkarak koşup Erzincan’da iki sıfırı yapacağız Allah’ın izni ile. Göreceksiniz ki Erzincan bu sefer bunu başaracak. Ben en içten dileklerimle buna inanıyorum sizlerin de inanmasını istiyorum. Bizler bu birlik ve beraberliği sürdürerek bu 13 adayın arasından 2 tane hangi kardeşimiz seçilirse seçilsin Erzincan’a bundan sonraki yapılacak olan hizmetlerde emin olun ki hepsi birbirinden değerli hizmetleri yerine getirecektir. Zaten biz dünyadaki en güçlü sivil toplum örgütüyüz. Ak Parti Teşkilatları gibi Ak Parti örgütü gibi bir tane daha örgüt yoktur Dünyada. Onun için bizler hep beraber aday adaylarımızı dinleyip onlarla nasıl bir seçim geçireceğimizi görmenizi istiyorum.” dedi.
İl Başkanı Orhan Bulut’un konuşmasının ardından daha sonra aday adaylara 10’ar dakika konuşma süresi verilerek kendilerini tanıtmaları istendi.