AK Parti Muğla milletvekili adayları Bodrum’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirirken, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve iş adamlarıyla bir araya geldiler.
AK Parti Muğla Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Muğla’dan sonra Bodrum’da da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Bodrum’da ilk olarak İlçe Teşkilatı binasını ziyaret eden Milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan daha sonra Bodrum Muhtarlar Derneği Genel Kurulu, Bodrum Konacık Mahalle Teşkilatı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Mahalle Teşkilatı, Gündoğan Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Ziyaret programlarını tamamlayan vekil adayları aynı gün akşamında ise Bodrumlu iş adamları, muhtarlar ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Mahalle teşkilatlarını ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla karşılanan vekil adayları kendilerini bekleyen vatandaşlara hitap ederek, seçimde destek istediler.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, bir süre görüşmelerde bulundular. Vekil adaylarını sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, vekil adaylarına seçim sürecinde başarı dileklerini iletti.
Etkinliklerde kısa birer konuşma yapan Yelda Erol Gökcan ve Elvan Göçer 7 Haziran seçimlerinde başarıyı yakalayacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.
Etkinlikte bir diğer konuşan isim ise AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Kökten oldu. Konuşmasına kendisinin hem Milaslı ve hem de Bodrumlu olduğu dile getirerek başlayan Milletvekili adayı Kökten; “Ben yılın belirli aylarını Bodrum’da geçiriyorum. Burada bir evim var. İşim gereği ilçenin her yerini dolaşma şansını yakaladım ve her yerdeki sorunları çok iyi gözlemledim. Yaşanılan sıkıntıların giderilmesi anlamında siz Bodrumlulardan yetki istiyorum. Bana ve milletvekili arkadaşlarımıza vereceğiniz destek ile Bodrum’u, Milas’ı kısacası Muğla’yı kalkındırmak istiyoruz. 7 Haziran seçimleri Muğla ve Türkiye için çok önemli. Bu anlamda yakalanan bu avantajın çok iyi değerlendirilmesi gerekli. Bende Bodrumlu hemşerilerimin bu fırsatı çok iyi kullanacaklarına inanıyorum. Yeni Türkiye için durmak yok yola devam diyorum” dedi.
Ziyaretlerde son konuşan isim ise Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer oldu. Özyer, kişisel olarak planlamalarında milletvekili adayı olmak gibi bir düşüncesi olmadığını ancak Muğla halkının gösterdiği teveccühün AK Parti Genel Merkezi tarafından kendisine iletildiğini belirterek, “Bu teveccühe karşı koyamazdım. Genel merkezimiz milletin iradesini dinledi ve bende bu alamda gönülden bağlı olduğum Muğla’ya ve Muğla halkına hizmet etmek için yeniden aday oldum” dedi.
Yapılan ziyaretlerde Muğla Milletvekili Hasan Kökten’e vatandaşların ve basın mensuplarının yoğun ilgisi olduğu gözlemlendi.