Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’ni ziyaret etti.
Manisa Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Hasan Ahmet Kırlıoğlu, MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz’ı ağırladı. Ziyarette birlik yönetim kurulu üyeleri Ahmet Koç, Mehmet Akay, İbrahim Çevik Budakçı, Turhan Aynur, Harun Kaşıkçı, Osman Güler hazır bulundu. Üyeler, veteriner hekimi olan Eryılmaz’a üyeler sorunlarını anlattı. Manisa Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Hasan Ahmet Kırlıoğlu, “Hasan beyi yakından tanıyoruz. Hem büyükşehir belediyesinde aldığı görevlerden hem de Veteriner Hekimleri Odası başkanlığı görevinden biliyoruz. Kendi sektörümüzden kendi iş alanlarımızdan bir ismi vekillik yolunda görmek bizleri mutlu edecektir. İnşallah sizin gibi tarımın içinden gelen çiftçinin sorununu yakından bilen bir isim mecliste olur. Milletvekilleri çoğunlukla doktor ya da avukatlardan oluşuyor. Fakat hayvancılığı bilen çiftçinin sorunlarından anlayan vekil sayısı ne yazık ki çok az. İnşallah bu dönem Hasan Eryılmaz gibi isimlerin önü açılır. Bu konuda arkasındayız.” dedi.
“SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETEN VEKİL OLACAĞIM”
MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz da yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, “Kendilerinin de belirttiği gibi oda başkanlığı görevlerimde kendileriyle sıkça görüşmelerimiz olmuştu. Ahmet başkanım teveccüh gösterip ‘mecliste görmek istiyoruz’ dedi. Bu benim için büyük bir mutluluktur. Nasip olur da bu konuda bizlere bir görev verilirse çiftçimizin üreticimizin sorunlarını meclise taşıyarak çözüm noktasında elimden geleni yapacağım. Sorun üreten değil çözüm üreten bir anlayışta olacağım.” diye konuştu.
ERYILMAZ’A ÖVGÜLER
Ziyarette, yönetim kurulu üyelerinden CHP’li olduğunu ifade eden Ahmet Koç’un Hasan Eryılmaz’a övgü dolu sözlerde bulunması ise gözlerden kaçmadı. Ahmet Koç, “Sizi bütün ilçelerde görüyorum. Genç ve çalışkansınız. Eğer istediğim aday CHP’de iyi bir sıralamada olmazsa burada söz veriyorum oyum Hasan Eryılmaz’a olacaktır. Ben çalışkan olana oy veririm.” dedi.