ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Hüseyin Özcan, kendi geleceklerinin inşasını yaptıklarını söyledi.

Özcan, kulübün Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Hafta sonu sahalarında Adana Demirspor ile oynayacakları maça değinen Özcan, "Adana Demirspor’un liderlik mücadelesi devam ediyor ancak bizi ilgilendirmiyor. Biz Orduspor olarak kendi geleceğimizin inşasını yapıyoruz" diye konuştu. 

Adana Demirspor'un, Türkiye'nin önemli camialarından bir tanesi olduğuna dikkati çeken Özcan, şunları kaydetti:

"Bundan önceki maçlarda olduğu gibi Adana Demirspor karşılaşmasını da deneyim, öğrenme ve kazanım maçı olarak görüyoruz. Hem Adana Demirspor için hem de bizim için çok zor geçecek bir müsabaka. Dileğim, futbolun güzellikleri sahaya yansısın, fair-play ruhu sahada olsun, Türk futbolu kazansın. Biz, yine kazananlar tarafında olacağımızdan ve çocuklarımızın kendilerini bir adım daha geliştireceğinden eminiz."

Adana Demirspor karşılaşmasının kendisi için duygusal bir maç olacağını ifade eden Özcan, "Şunu inkar edemem, Adana Demirspor Kulübü’nün ve taraftarının yüreğimdeki yeri farklı. Çünkü onlar hem çalıştığım süre içinde, hem de ayrıldıktan sonra beni hiç unutmamışlar ve yüreklerine kazımışlar. Bu duyguya karşılık vermemek elde değil. Şimdi çocukluğumda sevmiş olduğum bir takımın başındayım. Çalışmış olduğum takım karşısında Orduspor’u en iyi şekilde temsil etmek benim görevim. İnşallah kazanan taraf olacağız. Bunun içinde çok çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.