TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde ülke genelinde seçilen 1000 proje okulundan biri olan Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı. Fuarda sergilenen, öğrenciler tarafından hazırlanan 32 proje büyük beğeni topladı
TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışana Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Akdeniz, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu Müdürü Süleyman Karaca yaptığı konuşmada, "Bu çok önemli, anlamlı bir durum ve çok özel bir çabadır. Öğretmenlerimizin rehberliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar, çocuklarımızın Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi ’Ya öğreten, ya öğrenen, ya dinleyen ya da ilmi seven ol. Fakat sakın beşincisi olma; bunların dışında kalırsan helak olursun’ anlayışını kazanmaları adına örnek bir çalışmadır" dedi.
Karaca’nın konuşmasının ardından Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Akdeniz, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışını yaptı.