Nazilli’de bayanlara sabah sürprizi Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan geldi. Başkan Alıcık, karanfil hediye ettiği bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Nazilli Belediyesi Sabah Sporları Gurubu’nun Kuzeytepe Atlı Spor Kulübünde düzenledikleri kahvaltıya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katılarak sabah sürprizi yaptı. Kahvaltıya gelen bayanları Kuzeytepe Atlı Spor Kulübünde karşılayan Haluk Alıcık her birine karanfil hediye ettiği bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Çoğunluğu bayanlardan oluşan ve 5 yıldır faaliyet gösteren Nazilli Belediyesi Sabah Sporları Gurubu 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile organize ettikleri kahvaltıya geldiklerinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık sürprizi ile karşılanmaktan duydukları mutluluğu ifade ederlerken, 5 yıldır ücretsiz olarak uzman eğitmen eşliğinde bayanların her sabah spor yapabilme olanağını sağlamasından dolayı Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini ifade ettiler.
Yaklaşık 100 bayanın katıldığı kahvaltıda, her gün düzenli spor yapmalarından dolayı Nazilli Belediyesi Sabah Sporları Gurubunu kutlayan Başkan Alıcık, "Bayanlarımız spor konusunda çok bilinçliler. Hiçbir zaman erkekleri spor salonları hariç böyle 100 kişilik gruplar halinde spor yaparken görmedim. Bayanlarımızın ücretsiz sabah sporları spor eğitmenimiz Utku Duru gözetimde devam edecek. Çünkü sizleri her ziyaret ettiğimde ne kadar çok mutlu olduğunuzu görüyorum. Sizlerin gülen yüzlerini görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Çünkü sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bildiğiniz üzere Ülkemizde ilk defa 8 Mart 1921 yılında kutlanmaya başlanmasından sonra Dünya Kadınlar Günü uluslararası bir gün olmuştur. Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlınız ile onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerinizi esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren siz fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Her birinize sağlıklı yaşamlar diliyor 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.