TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 4-2 yenen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, bu galibiyetle hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Demir, mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirterek, "Karşılaşmada 3 puandan başka bir şey düşünmüyorduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Ligin alt sıralarında bulunan takımlara karşı biraz daha zorlu oynadıklarını ancak bu kez rahat kazandıklarını ifade eden Demir, "Karşılaşmanın 2. dakikasında bulduğumuz golle rahat oynamaya başlamıştık. Ardından gelen beraberlik golüne demoralize olmadan cevap verdik ve devreyi Okan'ın golüyle önde kapattık. Karşılaşmanın 2. yarısına farkı açmak için çıkmıştık ve başarılı olduk. 3. golün ardından daha da rahatladık. Karşılaşmanın 90. dakikasında karşılıklı 2 gol oldu ve maçı kazandık" diye konuştu.

Demir, hedefleri doğrultusunda kazanmaları gereken bir maçı aldıklarını kaydederek, "Önemli olan hanemize 3 puanı yazdırmaktı. Bu galibiyetle hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Daha da iyi olacağız. Başta teknik heyetimiz olmak üzere tüm oyuncularımızı kutluyorum" ifadesini kullandı.