MHP Erzurum Milletvekili adayları ilçe gezilerini sürdürüyor. Gittikleri her ilçede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan MHP adayları, 7 Haziran seçimlerinde Erzurum’da başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.
MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı ve Gökhan Arslan, Tortum, Uzundere, Olur, Şenkaya, Oltu ve Narman ilçelerinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçmenlerle bir araya geldiler.
MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, 7 Haziran seçimleri öncesi halkın büyük bir teveccühü ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “El birliği ve gönül seferberliği başladı. Amacımız partimizi Erzurum’da birinci parti yapmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Adaylarımız halkımızdan karşılık bulmuştur.” Dedi.
MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP olarak Erzurum’u en iyi şekilde temsil edebilecek bir kadro ile seçmenin karşısına çıktıklarını belirterek, 7 Haziran seçimlerinin hem Türkiye hem de Erzurum açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların MHP adaylarına gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Prof. Dr. Aydın, Erzurum’u kucaklamaya hazır olduklarını belirtti.