Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Lala Paşa Mahallesi’nde yaşayan 85 yaşındaki Havva Gülseren’i evinde ziyaret etti. Ziyaretten dolayı büyük sevinç yaşayan Havva Gülseren Başkan Çerçi’ye hayır duasında bulundu.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi cuma namazını kılmak üzere gittiği Lala Paşa Mahallesi’nde, cuma namazının ardından önce vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Mahalle Muhtarı Kader Koçak’tan mahallesinin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Çerçi, aynı mahallede ikamet eden Hüsamettin ve Fadime Erdem çiftinin anneleri 85 yaşındaki Havva Gülseren’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener de eşlik etti.
Ziyaretten son derece memnun ve mutlu olan Havva Gülseren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başkan Çerçi’ye hayır duasında bulundu. "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" diyen Havva nine, "Sizleri çok seviyorum. Vatana millete hayırlı hizmetler yapıyorsunuz. Bu hizmetlerinizin devamı için sizlere devamlı dua ediyorum. Allah, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve sizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Şuan o kadar çok mutluyum ki, bunu anlatamam. Ben sizlerden memnun ve razı oldum, Allah’ta sizlerden memnun ve razı olsun" dedi.
Başkan Çerçi ise, "Sizler bizim baş tacımızsınız. Eğer biz milletimize, ilçemize ve ilçemizdeki mahallelerimize hizmet edebiliyorsak sizlerin yaptığı dualar sayesinde oluyor. Bizim amacımız sizlere hizmet etmektir. Allah’a hamdolsun ki yılmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Allah, sizlere hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah." diye konuştu.
Başkan Çerçi, ziyaretin anısına Hüsamettin ve Fadime Erdem çiftine fincan takımı hediye etti.