Ordu’nun Fatsa ilçesinde zehirlenerek hayatını kaybeden 6. sınıf öğrencisi Melek Tan’ın sınıfında bugün hüzün yaşandı.
Merkez Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Melek Tan’ın sınıf arkadaşları, hayatını kaybeden Melek’in sırasına karanfil koydular. Arkadaşlarının ölümü nedeniyle çok üzüldüklerini belirten sınıf arkadaşlar,ı Melek için birer mektup yazarak duygularını dile getirdiler.
6-D sınıfı öğrencilerinden Aslı Nur Danıç, "Melek benim en yakın arkadaşımdı. Kendisinin ölüm haberini alınca çok üzüldüm. Gerçekten çok iyi arkadaştık. Kimseyi kırmaz, herkesle iyi geçinirdi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, hiçbir zaman kendisini unutmayacağım" dedi.
Sınıf arkadaşlarından Aselsu Yeşilbursa, "Çok çalışkan ve arkadaşlıklara önem veren bir arkadaşımızdı Melek. Kendisinin ölüm haberini alınca çok üzüldüm. Derslerinde başarılı bir öğrenciydi. Bizlere de çok yardımcı oluyordu. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.
Okul Müdürü Şinasi Karataş, "Çok başarılı ve değerli bir öğrencimizdi. Büyüğüne, küçüğüne çok saygılı birisiydi. Kendisine geçen ay, ayın öğrencisi ödülü verdik. Yaklaşık 3 ay önce de kardeşin kaybetmişti. Kendisine psikolojik destek veriyorduk rehber öğretmenlerimizle birlikte. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.
Melek’in sınıf öğretmeni Turgay Metin ise "Arkadaşları tarafından sevilen, uslu ve başarılı bir öğrenciydi. Sınıf ortalaması en yüksek olan öğrencilerimiz arasında yerini alıyordu. Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.
Sınıf arkadaşları daha sonra Melek için yazmış oldukları mektupları okudular ve hep birlikte "Seni unutmayacağız" dediler.