Siyaset Dergisi’nin 20. yılını kutladığı törende Siyaset Dergisi 20. Yıl Özel Ödülleri sahiplerini buldu.
Birçok siyasetçi ve iş adamının ödüle layık görüldüğü gecede Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı Siyaset Dergisi 20. Yıl Özel Ödülü’ne layık görüldü. Geçtiğimiz hafta vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın da anıldığı gecede konuşan Akgül, “Mamak’ta yaptığımız hizmetler ve yatırımlar her platformda takdir görüyor. Biz Mamak için büyük bir aşkla ve özveriyle yola çıktık. Bu aşkla yaptığımız hizmetlerin ödüllendirilmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ayrıca bu gün burada anmadan da geçemeyeceğim Özgecan kızımızın kaybı bizi derinden üzdü. Yaşanan bu ve benzeri kötü hadiselerin sonunda umarım herkes adam olmaya katkıda bulunur” dedi.
Ödülünü AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu’nun elinden alan Akgül, “Bu ödül başarının teşviki için önemli bir ödül. Bu ödülü Mamak adına aldım. Beni bu ödüle layık gören başta Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, dergi okurları ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Aksu da Akgül’e teşekkür ederek, "Başkanımız başkent Ankara’nın güzel ilçesi Mamak’ta çok güzel hizmetler sunuyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.