AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Gün ve gençlik kolları üyeleri Esenli Bilal Şahin Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.
AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Gün ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri Esenli Bilal Şahin Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, sohbet edip sorunlarını dinledi. Gençlik Kolları Başkanı Gün, yaşlıları sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, “Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek dinimizin, kültürümüzün ve vicdanımızın gereğidir. Bugünün gençleri yarının büyükleri ve yaşlıları olacaktır. Bu sebeple gençler olarak kendimizi yaşlılarımızın yerine koyarak düşünmemiz gerektiğine inanıyorum. AK gençlik olarak biz sadece özel günlerde değil yaşlılarımızın her zaman yanındayız” dedi.
Esenli Bilal Şahin Huzurevi’nde kalan yaşlılar da AK Parti Gençlik Kolları başkan ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.