AK Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’da ki Muşlular Derneğini ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette AK Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, Muşlular Derneği Başkanı Metin Coşkun ve dernek yönetimini ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette hemşerilerine seçim çalışmalarını anlatan İkbal Ballı, Muş’a ve Muş halkına daha iyi hizmetler için göreve talip olduklarını belirterek hemşerilerinin desteğini istedi. Amaçlarının el birliğiyle Muş’u hak ettiği konuma getirmek olduğunu ifade eden Ballı, “Bu önemli yolda hemşerilerimizin desteğini arkamızda hissetmek bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Bu vesile bizlerde ayrım yapmadan memleketimize katkı noktasında fikirleriyle fayda olacak herkesi ziyaret ediyoruz. Özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikir ve önerileri bizler için son derece önem arz ediyor. İnşallah bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen kardeşlerimizin desteğiyle Muş’umuz ve Muş halkımız için nice güzel işlere ve yatırımlara hep birlikte imza atacağız” diye konuştu.
HEMŞEHRİLERİNDEN BALLI’YA DESTEK
Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Ankara Muşlular Derneği Başkanı Metin Coşkun ise, Muş ve Muş halkı için yapılacak olan tüm güzel işlerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade ederek Ballı’ya çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Gerek Ballı’nın ve gerekse Muş’a yatırım getirecek olan her adayın her zaman destekçisi olmaya hazır olduklarını vurgulayan Coşkun, “Gün artık Muş’u kalkındırma ve Muş halkına hizmet günüdür. Bu nedenle ilimiz için bir adım atana biz bin adımla destek olmaya hazırız. Söz konusu Muş ise, gerisi bizim için teferruattır. İnşallah genç kardeşimiz ve adat adayımız Ballı’nın da Muş için bir birinden güzel hizmetleri ve çalışmaları olacağına inanıyorum. Bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu. Diğer hemşerileri ise Ballı’yı Muş’un milletvekili olarak Mehmet İkbal Ballı’yı görmek istediklerini ifade ettiler.