AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, Abdipaşa Belediyesi Hizmet Binasının açılışını İl genel meclis başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Abdipaşa Belde Başkanı Fahrettin Balcı eski il başkanı Yakup Ulupınar ve bazı teşkilat mensupları ile gerçekleştirdi.
Restore edilen Abdipaşa Belediyesi Hizmet Binasının açılış töreninde konuşan Milletvekili Tunç, "Abdipaşa Belediye Binası restore edilerek güzel bir görünüm kazandı, binanın Abdipaşa’lı halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diyerek, Abdipaşa Beldesinde başarılı bir belediyecilik örneği sergilendiğini, Abdipaşa’da terminal binası, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Mezbaha, Yatırımcıya yer tahsisi ile fabrika, beldenin alt yapı ve içme suyu projeleri, sosyal tesis binası, mesire yeri, spor tesisleri başta olmak her alanda geliştiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Tunç AK Partili Belediyenin ortaya koyduğu eserler nedeniyle Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’i tebrik etti.
Milletvekili Tunç Abdipaşa Beldemizde taşkın tehlikesini ortadan kaldırmak için Devlet Su İşleri tarafından gerçekleştirilen ıslah ve taş tahkimatı çalışmalarını tamamladıklarını, Sukap projesi kapsamında içme suyu isale hattını Abdipaşa ya kazandırdıklarını, Spor Toto dan aktarılan ödenekle gece aydınlatmalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasını yaptıklarını, Gençlik ve Spor Bakanlığından aktarılan ödenekle de halı sahanın tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. 7 haziran genel seçimlerinde Abdipaşalı hemşehrilerimizin verdikleri destekle yeni dönemde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
Abdipaşa Belediyesi Hizmet binasının halka daha iyi hizmet edebilmek için restore ettiklerini belirten Belediye Başkanı Yaşar Dönmez Milletvekili Tunç’a Abdipaşa Beldesine yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Tören sonrası Milletvekili Tunç; belediye başkanı Yaşar Dönmez’in makamına geçerek yapılacak yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.
KEŞKEK FESTİVALİNE KATILDI
Halkın yoğun ilgi gösterdiği festivalde, beraberindeki heyet ile birlikte festivale katılan vatandaşları masalarında ziyaret ederek selamlaşan Milletvekili Tunç festivalde yaptığı konuşmada Abdipaşa Beldesinde yapılan Belediyecilik hizmetlerinin yanıra kültürel faaliyetlerlede başarılı bir belediyecilik örneği sergilendiğini; Abdipaşa’da terminal binası, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Mezbaha, Yatırımcıya yer tahsisi ile fabrika, beldenin alt yapı ve içme suyu projeleri, sosyal tesis binası, mesire yeri, spor tesisleri başta olmak her alanda geliştiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Tunç AK Partili Belediyenin ortaya koyduğu eserler nedeniyle Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’i tebrik etti.
Abdipaşa Beldeyesi’nin düzenlediği Keşkek Festivali Kültür Sanat Etkinliklerinde en güzel keşkek yapana ödülünü Milletvekili Tunç takdim ederek tebrik etti. Festival ödüllerin ardından sanatçı Ramazan Çelik’in konseri ile devam etti.