İSTANBUL,() BEŞİKTAŞ Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği “Aşkın Selfiesini Çek” isimli fotoğraf yarışması noter huzurunda gerçekleşti.
Les Ottomans Otel’de gerçekleşen yarışmaya Jüri üyesi olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Zeynep Ilıcalı, Siren Ertan Çarmıklı, Ayşe Kucuroğlu, İtalyan Konsolosu Federica Ferrari Bravo katıldı. Yarışmaya 300 civarında çift selfie gönderdi. Noter huzurunda gerçekleşen yarışmada seçilen 4 çift Venedik tatili ve Les Ottomans Otel’de bir gece konaklama hediye edildi.
14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Venedik birazcık yurt dışı hikâyesi olan herkesin çok özel anılarının yaşandığı güzel bir şehir. Tabii ki onun da en güzel noktalarından biri, romantizmin zirvelerinden biri. Biz de Venedik’i tercih ettik arkadaşlarımızla beraber. Bu yarışmanın tacını alacak olan çiftler aşklarını bize sundukları aşklarını orda daha anlamlı günlerle taçlandıracaklar. 14 Şubat Sevgililer Günü biz de bunu Beşiktaş’tan İstanbul’a İstanbul’dan Türkiye’ye birkaç güzelliği bir arada yaşatalım istedik. Sevginin aşkın zirvesini burada yaşayalım istedik. Buradan mesajlar verilsin Sevgi ile başladık” diye konuştu. Yarışma sonrası Başkan Hazinedar Jüri üyeleriyle birlikte selfie çekti.
(FOTOĞRAF)