Antalya’da önceki gün sevgilisi olduğu iddia edilen Şahin K. tarafından otomobille ezilerek öldürülen Hüsne Aslan’ın cenazesi, memleketi Osmaniye’nin Hemite köyünde toprağa verildi.
Antalya’da kız kardeşi C.A. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Şahin K. ile birlikte eğlenmeye gittiği bar çıkışında Şahin K.’nın eve gitme teklifini kabul etmeyen Hüsne Aslan, Şahin K. tarafından önce darp edilmiş, ardından da Şahin K’nın kullandığı otomobilin altında ezilerek can vermişti. Hüsne Aslan’ın cenazesi, memleketi Osmaniye’nin Hemite köyüne getirilerek toprağa verildi. Cenazede basın mensuplarına tepki gösteren Hüsne Aslan’ın ağabeyi Yahya Aslan, basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Şahin K’nın kız kardeşinin sevgilisi olmadığını söyledi.
Cenazeye katılan Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy ise, “Artık Özgecanlar ölmesin, Hüsneler ölmesin, bu işin peşini bırakmayacağız” dedi. Aksoy, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Canımız yine yandı. Canımız yanmaya devam ediyor. Bazı şeylerin yanlış gittiği gerçeğini kabul etmediğimiz sürece korkarım canımız yanmaya devam edecek. İnternette çıkan bazı haberlerde kızımızın sevgilisi tarafından öldürüldüğü yazılmış. Ancak aile böyle bir iddiayı kabul etmiyor. Bunun yalan ve yanlış bir beyan olduğunu belirtiyorlar. Onu da belirtmek isterim. Hüsne kızımız son olsun diyoruz” şeklinde konuştu.