AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları 4’üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Gar düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede konuşan görevini devredecek olan Hakan Çizmelioğlu, yeni gelecek olan yönetime başarılar diledi. Günlük siyasetin değil, ömürlük kardeşliğin yaşatıldığı teşkilatları yaşadıklarını dile getiren Hakan Çizmelioğlu, “İnanıyorum ki bundan sonra bu teşkilat artarak devam eder. İnanıyorum ki sizler kardeşliğin, dostluğun en önemlisi adam gibi adam olmanın en güzel örneklerini yine göstermeye devam edeceksiniz” şeklinde konuştu.
Gençlerin siyasete girmesini istediklerini ve desteklediklerini söyleyen İl Başkanı Dündar Ünlü ise, 21 yaşında çağ kapatıp çağ açan ak gençliğin duruşunu asla bozmayacağını kaydetti. Ünlü, AK Parti’de siyaset yapmanın büyük bir onur olduğunu dile getirerek, “AK Parti siyaseti sayesinde yeni nesil çok şükür ülkemizin geçirdiği karanlık günleri hatırlamıyor. 2023 hedeflerini inançlı ve kararlı genç kardeşlerimizle başaracağız. Bize duraklamak yakışmaz” dedi.
Ak Parti davasının gençliğin ayrı bir vizyon yüklendiği yer olduğunu dile getiren Gençlik Kolları İl Başkan adayı Fatih Özata, “Bizlere küslük yakışmaz, bizlerde bıkkınlık olmaz. Bizlerde kardeşlik, muhabbet, umut ve inanç vardır” diye kaydetti.
Özata, entelektüel seviyesi yüksek, organizasyon yeteneği güçlü ve abdestli millet iddialarıyla hazırlanmış, 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle yola çıkan bir ak gençlik olma gururuyla yola çıkdıklarını belirtti. Özata, “Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri destekleyen genel merkezimize, il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Tek liste ile seçime giren Fatih Özata yönetimindeki liste şu isimlerden oluştu:
“Cemil Demirkol, Mustafa Yılmaz, Alper Çakmaklı, Furkan Dere, Sefa Koçhan, Semih Tekinşen, Münir Mert Gördün, Müsab Tayyip Altınkaynak, Serhan Bahar, Mehmet Sami Gül, Ersin Çetin, Kadir Ersöz, Enes Ketenci, Şeyma İşbitiren, Sefa Kılınç, Uğur Durukan, Mesut Karaman, Feryat Gökdoğan, Ergün Kazanç, Emre Çömlekçi, Muhammed Mustafa Yaşa, Gürkan Güngör, Hakkı Kabal, Hanife Turan, Gökhan Aksoy, Huzeyfe Kocaman, İsmail Bozkurt, Muharrem Çamcı, Selim Çetintürk, Serkan Dereli, Uğur Aydın, Zülbiye Büyükak, Bilal Ünal, Laçin Çakır, Erdem Büyük, Fatih Şahin, Erdem Koçak, Mine Şengül, İsmail Egemen Eğe, Mustafa Ör, Ahmet Hasan Türk, Naciye Erdem, İlknur Güler, Sadiye Günaydın, Nurselen Yalçıner, İsmet Gökhan Bozkurt, Sadi Dönmez, Sena Poyraz, Aslı Aydın.”